Over Made in

Ontdek de kracht van Made in.

Made in Limburg Made in Kempen Made in Antwerpen Made in Mechelen Made in Vlaams-Brabant Made in Oost-Vlaanderen Made in West-Vlaanderen

MADE IN

WEBSITES & NIEUWSBRIEVEN

De eerste afspraak die ondernemers, CEO’s en kaderleden iedere ochtend hebben om te kunnen meepraten over het meest recente, economisch nieuws uit hun regio? Dat is die met Made in.  Want wij zorgen er immers voor dat nieuwsbehoeften vervuld en nieuwsgierigheden gestild worden. Op een locatie naar keuze: mailbox, website of sociale media. En dat in 7 Vlaamse regio’s: Limburg, Kempen, Antwerpen, Mechelen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Telkens met enkele essentiële agendapunten in het achterhoofd: optimistisch ondernemerschap, regionale relevantie en krachtige, onafhankelijke journalistiek.

Ook op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op onze dagelijkse, gratis nieuwsbrieven.

MADE IN LIMBURG

MAGAZINE

Made in Limburg Magazine is het gratis digitaal magazine van Made in Limburg dat maandelijks de motoren van onze economie in de spotlight zet.

Het serveert verrassende interviews, diepgravende reportages en zet iedere maand een fris talent op triomfantelijke wijze in de kijker. Daarnaast duikt Made in Limburg in het archief om haar licht te laten schijnen op de meest spraakmakende berichten van het afgelopen jaar. Bovendien gunt de omvangrijke fotodocumentaire je telkens een 360 graden blik op de obligate netwerkrecepties, interessante beurzen en nog zoveel meer. We voegen ook een vleugje lifestyle toe met regelmatig reportages over design, auto of gadgets.

Kortom, Made in Limburg Magazine is het go-to magazine voor de ondernemende Limburger.

 

MADE IN LIVE

EVENTS

Naast het vervullen van de dagelijkse nieuwsbehoeften, wil Made in één keer per jaar in iedere regio ondernemers ook inspireren, in de watten leggen en waardevolle business contacten toereiken.

Made in Live is daarom het summum van de B2B netwerkevents en net dat tikkeltje unieker dan de rest. Inspirerende succesverhalen en waardevolle lessen die je als ondernemer onmiddellijk kan implementeren, worden tijdens het congres verkondigd door toonaangevende ondernemers uit de regio. Aansluitend zorgt Made in voor de culinaire hoogstand en uitmuntende sfeer.

 

Dagelijks bedrijfsnieuws uit je regio ontvangen?

Inschrijven